Световното първенство по футбол предизвика най-голям интерес в Гугъл през

...
Световното първенство по футбол предизвика най-голям интерес в Гугъл през
Коментари Харесай

Починали знаменитости и световното по футбол - най-търсени в Гугъл през 2018 г.

Световното състезание по футбол провокира максимален интерес в Google през 2018 година, само че общо в класацията за света преобладават умрелите звезди, съобщи Агенция Франс Прес.

В България най-търсени са Истанбулска спогодба, GDPR (Общ правилник по отношение на отбрана на данните), shkolo и международното състезание по футбол, посочи организация " Грейлинг ".

Седем от най-търсените тематики в " Google " през 2018 година са за умряли звезди, да вземем за пример майстор-готвачът Антъни Бурдейн, физикът Стивън Хокинг, дизайнерката Кейт Спейд.

Сред най-търсените е и актрисата Меган Маркъл, която се омъжи за английския принц Хари, както и холивудският филм " Черната пантера ".

Сватбата на принц Хари е на четвърто място в категорията " Новини " в света след международното състезание по футбол, урагана Флорънс и резултатите от лотарията " Мега Милиони " в Съединени американски щати.

Британскака кралска женитба провокира огромен интерес и измежду българите, като гала попада в топ 5 при събитията, а Меган Маркъл е на шесто място измежду най-търсените персони за годината.

Най-търсените от България персони са Весела Нейнски, Албена Вулева, Благой Георгиев, Мира Добрева, Златка Райкова. В тази ранглиста участва и Гинка Върбакова и голям брой персони от дребния екран.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР