Световното първенство по футбол прави Русия да изглежда почти приятелски

...
Световното първенство по футбол прави Русия да изглежда почти приятелски
Коментари Харесай

Заради Световното Русия защитава гейовете

Световното състезание по футбол прави Русия да наподобява съвсем другарски настроена към хората с друга полова ориентировка, отбелязва американската осведомителна организация „ Асошиейтед прес “.

Русия нормално преследва като противозаконна гей пропагандата за малолетни. Простото развяване или окачане на присъщото знаме с цветовете на дъгата, символизиращо гей общността, може да докара до арест.

Преди започването на Световното състезание по футбол имаше опасения, че съветските управляващи ще бъдат нападателни към гейовете и проявлението на друга полова ориентировка. Дори имаше апели към хомосексуалистите да не вървят в Русия. Международният сериозен взор, който идва с семейството на събитието, е принудил съветските управляващи да бъдат по-снизходителни към хомосексуалните.

Активистите се надяват, че тази смяна ще продължи и след приключването на Световното състезание и че футболният шампионат ще остави изменена страна след себе си. Следващият хазаин на Мондиала ще е Катар и това е още по-голям проблем за правата на гейовете. Сексът сред хомосексуалисти е противозаконен в емирството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР