Световното кикбокс величие Семи Шилт отново ще влезе в домовете

...
Световното кикбокс величие Семи Шилт отново ще влезе в домовете
Коментари Харесай

За трета поредна събота: SENSHI дава шанс на феновете на бойните спортове да тренират със Семи Шилт

Световното кикбокс великолепие Семи Шилт още веднъж ще влезе в домовете и ще ви съобщи някои скъпи уроци. Елитната бойна верига SENSHI ви дава опция да упражнявате с четирикратния международен първенец в тежката категория на К-1. Това ще се случи тази събота в 18:00 ч. българско време.

Всеки, който желае да се включи в практиката, би трябвало да изтегли авансово приложението StarLeaf , през което ще се организира видео тренировката, и да се записва гратис на следния линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща назад писмо с дата, час и код за тренировката (Внимание: писмото може да попадне в директория " Спам " , проверете ). Посредством този код ще можете да се включите през приложението 30 минути преди да нейния старт.

Ако имате към този момент регистрация, не е нужно да вършиме нова. Ще получите email.

ВАЖНО: Поради техническите рестрикции на Star Leaf, късмет да упражняват онлайн със Семи Шилт ще имат единствено първите 100 записали се.

За трета поредна събота SENSHI дава късмет на почитателите на бойните спортове да упражняват кикбокс на най-високо равнище с основен инструктор кикбокс легендата Семи Шилт. Инициатавата е част от апела да бъдем #ОтговорниВкъщи #FGAUnited и апела да останем у дома и да упражняваме отдалечено.
 SENSHI предлага на почитателите на бойните спортове втори майсторски клас с кикбокс легендата Семи Шилт
SENSHI предлага на почитателите на бойните спортове втори майсторски клас с кикбокс легендата Семи Шилт

Първото особено онлайн издание с нидерландската легенда се организира предходната събота и беше посрещнато с доста възторг и отлични мнения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР