Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 г. предсказала, че между

...
Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 г. предсказала, че между
Коментари Харесай

Ванга е предсказала, че на власт ще дойде млад, приказлив и красив мъж, който ще настрои всички срещу себе си

Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 година предсказала, че сред Русия и Украйна ще настъпи боен спор. Тя също по този начин декларирала, че Русия " нищо не може да я спре ". предава английският таблоид The Sun.

Думите на гадателката бяха предадени от нейния непосредствен другар Сергей Косторной.

Той отбелязва, че гадателката назова 2022 година " сложна “ година за целия съветски народ, само че изрази убеденост, че тя ще бъде " решаваща и освободителна “.

" С нея сме говорили за доста неща, в това число за войната и мира. Зададох й  пряк въпрос: " Ще има ли огромна война през идващите 100 години? “ Тя отговори, че не, само че ще има обособени местни спорове “, акцентира Косторной.

Според него Ванга постоянно се е напрягала, когато е ставало дума за Украйна. Тя казвашае, че на власт ще пристигна " млад, разговорлив и хубав мъж “, който ще се опита да угоди на всички. Ванга обаче предизвести, че новият лидер ще " настрои всички “ и ще хвърли страната в пропаст от проблеми.

Освен това гадателката споделяше, че Украйна ще стане част от Русия. Споменаваше и за основаването на някакъв " славянски съюз “. В същото време Ванга означи, че НАТО скоро ще престане да съществува “, завъшва описа си Косторной.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР