Световният №1 Новак Джокович коментира в профила си в Инстаграм

...
Световният №1 Новак Джокович коментира в профила си в Инстаграм
Коментари Харесай

Джокович с първи коментар за дисквалификацията си от US Open

Световният №1 Новак Джокович разяснява в профила си в Инстаграм дисквалификацията си от шампионата от Големия шлем US Open. Сърбинът беше изпъден от конкуренцията, откакто удари с топка една от съдийките край корта по време на 1/8-финала против Пабло Кареньо Буста. Джокович твърди, че в дейностите му е нямало предумисъл и сервира извиненията си на нея и уредниците.

" Цялата тази обстановка ме направи доста печален и празен. Проверих по какъв начин е страничната съдийка и популярност Богу тя се усещаше добре. View this post on Instagram

A post shared by (@djokernole) on Sep 6, 2020 at 3:58pm PDT
Изключително доста скърбя, че предизвиках подобен стрес. Беше несъзнателно. Толкова неверно. Не разгласявам името, с цел да уважа персоналното пространство.

Относно дисквалификацията, би трябвало да погледна вътре в себе си, да поработя върху разочарованието си и да трансформира всичко това в урок за израстването и еволюцията ми като състезател и човешко създание.
Извинявам се на US Open и всички свързани с него за държанието си. Изключително съм признателен на екипа и фамилията ми, които са моя опора, както и на почитателите, които постоянно са до мен. Благодаря ви и доста скърбя ", написа Ноле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР