Световният шампион във версиите на WBA, WBO, IBF и IBO

...
Световният шампион във версиите на WBA, WBO, IBF и IBO
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Моята цел е безспорната световна титла

Световният първенец във версиите на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа е безапелационен за това коя желае да е идната му борба на кръга.

" Готов съм. Надъхан съм. Направих наложителна отбрана и тъкмо в този момент желая по-малко да приказвам и повече да работя. Искам в идващия си дуел първенеца на WBC Тайсън Фюри. Искам борбата да е за определянето на безспорния международен първенец ", съобщи Джошуа в изявление за " Скай Спортс ".

" След борбата с Пулев споделих, че в случай че Тайсън Фюри е индивидът с поясите, тогава той е индивидът, който желая. Това значи, че съм подготвен да се удрям с всеки, който има тази купа. Нямам проблем с това против кого ще се изправя. Просто моята цел е безспорната международна купа. Това се пробвах да кажа ", добави роденият в Уотфорд боксьор.

" Никога не съм се отказвал от борба. Бил съм се с шест или седем първенци в късата ми кариера. Тайсът Фюри просто е като всички тях. Няма причина да виждам на него по друг метод. Аз имам четири пояса, той има един и ще му го взема ", безапелационен е Антъни.

" В момента моите мениджъри договарят с неговите, тъй че да се срещнем през 2021 година. Надявам се пандемията да е към своя край и да можем да анонсираме този дуел както би трябвало ", приключи надяващият се да сплоти купите в тежка категория Джошуа.
 Кубрат Пулев: Много бих желал да се кача на кръга още веднъж против Антъни Джошуа!
Кубрат Пулев: Много бих желал да се кача на кръга още веднъж против Антъни Джошуа!

" Можеше аз да съм този, който да завоюва с нокаут "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР