Световният шампион по биатлон Александър Логинов ще се присъедини към

...
Световният шампион по биатлон Александър Логинов ще се присъедини към
Коментари Харесай

Логинов няма да тренира с нашите биатлонисти

Световният първенец по биатлон Александър Логинов ще се причисли към съветския народен тим за заключителната част от подготвителния лагер прези началото на новия сезон.

Логинов, който завоюва купата в спринта на шампионата на планетата в Италия през февруари, а също така се окичи с бронз в преследването, тренира независимо от няколко месеца, само че ще се причисли към съотборниците си на 8 ноември.

Личен треньор на международния отличник е основният треньор на българския народен отбор Александър Касперович и даже имаше вид именитият руснак да се готви с родните биатлонисти.

Навършващият 29 години през януари Логинов стартира подготовката си през юли, само че беше заставен да наруши подготвителния си режим при започване на август заради контузия в лакътя. Той пропусна всички летни стартове и в този момент му е належащо да тества своята подготвеност за надпревари. В Тюмен мъжкият народен тим на Русия ще организира две контролни занимания, а дамите - три, защото техният лагер стартира по-рано.

Световната купа по биатлон започва на 24 ноември в Контиолахти (Финландия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР