Световният шампион на IBF, WBA ‘Super’ и WBO в тежка

...
Световният шампион на IBF, WBA ‘Super’ и WBO в тежка
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: И аз не бих отстъпил, ако бях на мястото на Кубрат Пулев

Световният първенец на IBF, WBA ‘Super’ и WBO в тежка категория – Антъни Джошуа призна, че той също не би отстъпил мястото си на наложителен кандидат.
Британецът показа, че изцяло схваща желанието на ‘Кобрата’, който на няколко пъти увери, че няма по какъв начин да отстъпи мястото си на Тайсън Фюри, с цел да може двамата британци да се бият един против различен.
Пулев чака за този мач от октомври 2017-та, когато травма го извади от конфликта с Джошуа единствено няколко седмици преди борбата в Кардиф.

„ Ако би трябвало да съм почтен, аз също не бих се мръднал, с цел да може някой различен да заеме мястото ми “, съобщи 30-годишният Джошуа.
„ Пулев е в цялостното си право да прави каквото си изиска. Той е наложителен кандидат, тъй че всичко си зависи от него . Но в случай че желае да види двамата международни първенци да се бият един против различен, дано отстъпи.
„ Щом желае да се бие и е убеден в качествата си, да заповяда. нашите договаряния с него и щабът му бяха много разнообразни, в сравнение с тези сред Фюри и Уайлдър.

„ Не можем просто да прескочим Пулев “, отговори британецът на въпрос за какво тъкмо българинът е идващият му противник.

„ Ако откажа дуела, ще ми вземат пояса. Тогава Пулев ще би трябвало да се бие против Чарлз Мартин – индивидът, който победих, с цел да стана първенец “, разясни ‘Ей Джей’.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР