Световният шампион Аржентина продължава да бъде без загуба и постигна

...
Световният шампион Аржентина продължава да бъде без загуба и постигна
Коментари Харесай

Лео Меси се завърна при нов успех за Аржентина по пътя към Мондиала

Световният първенец Аржентина продължава да бъде без загуба и реализира нова победа в третия си мач от квалификациите за Мондиал 2026 в зона КОНМЕБОЛ. Рано в петък заран „ гаучосите “ излъгаха Парагвай с минималното 1:0 на „ Монументал “ в Буенос Айрес, като единственото попадение осъществя Николас Отаменди още в третата минута.

Аржентина е водач в класирането с 9 точки и голова разлика 5:0. Парагвай пък е единствено с 1 точка след три изиграни мача и е един от двата тима без маркирано попадение досега. В идващия кръг „ гаучосите “ гостуват на Перу, до момента в който Парагвай приема Боливия.

Голямата звезда Лионел Меси беше оставен на пейката за началото на дуела, откакто до неотдавна се възстановяваше от травма. Той се появи на терена малко след началото на второто полувреме и на два пъти уцели гредите.

„ Гаучосите “ бързо-бързо поведоха в резултата, което се случи още в третата минута, когато Родриго Де Пол центрира от корнер и капитанът Николас Отаменди от воле прати топката в мрежата. Опитният бранител беше оставен непокрит и наказа грешката на парагвайската отбрана.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР