Световният шампион Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) победи Джоузеф Паркър

...
Световният шампион Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) победи Джоузеф Паркър
Коментари Харесай

Трима са кандидатите да се изправят срещу Джошуа и Уайлдър не е между тях

Световният първенец Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) победи Джоузеф Паркър на „ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф и по този метод стана собственик на купите на WBA, IBF и WBO.

Дали Джошуа най-сетне ще се изправи против Дионтей Уайлдър в опит да завоюва и международната купа на WBC?

Отговорът: НЕ!

Просто казано дуел сред Джошуа и Уайлдър не е задоволително огромен за Съединени американски щати, с цел да оправдае риска на Антъни Джошуа и Еди Хърн.

Уайлдър (40-0 с 39 KO) е прекомерно огромен риск и ще бъде голяма опасност за първенеца. Освен това, за жалост на Уайлдър не носи големи финансови доходи, тъй като няма огромна фенска база.

И какво следва за Джошуа? Коя ще е идната му борба?

Би било по-целесъобразно Антъни Джошуа да се запознае с американските маси, да се разсее интереса на американците и по-късно да се изправи един против различен с Уайлдър, когато публичният интерес в Съединени американски щати към този момент ще бъде доста по-голям. Повишеният интерес постоянно е еднакъв на нарастване на приходите. Именно поради това Еди Хърн ще се заеме със задачата да уреди идващия мач на Джошуа да се организира в Съединени американски щати.

Джарел Милър (20-0, 18 KO)

Той е водещият претендент за идващ противник на Антъни Джошуа. Милър има отличен връх, само че към момента е зелен и има някои дефекти. Именно поради това Милър е определян от Хърн и компания като релативно безвреден вид за Джошуа.

Брайън Дженингс (22-2, 13 KO)

Брайън Дженингс загуби единствено от двама боксьори – Владимир Кличко и Луис Ортис.

Дженингс се изправи против Кличко в Ню Йорк през 2015 година, а мачът им притегли огромна публика на HBO, приблизително 1,637 милиона фенове и доближи връх от 1,742 милиона на Nielsen Media Research.

Александър Поветкин (34-1, 24 KO)

Поветкин сигурно не е първият избор на Хърн, тъй като ще бъде рисков противник за Джошуа и успеха му няма да увеличи интереса към английския боксьор в Съединени американски щати.

Ако от WBA създадат Поветкин наложителен съперник за Джошуа, нещата може да станат в действителност забавни. Антъни може да няма различен избор с изключение на да се бие с него.

Джошуа: Ще нокаутирам и Уайлдър, дано го създадем!

Макар и без нокаут, Джошуа взе скалпа и на Паркър

Триумфът на Антъни Джошуа с трите колана за победителя​

Паркър след загубата: Победи ме огромен шампион​
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР