Световният номер 1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на

...
Световният номер 1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Джокович даде само три гейма на Фриц в Монте Карло

Световният номер 1 Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на мощния тенис шампионат от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло, откакто надигра изрично Тейлър Фриц в два сета – в обособените елементи 6-3, 6-0.
Двубоят стартира равностойно, като двамата си взимаха подаванията до 2-2, само че сърбинът бе този, който нанесе първи удар в мача и пое контрола върху събитията на терена.
Джокера позволи съмнения, когато сервираше за сета при 5-2, само че трети брейк в подаването на американеца разреши на двукратния първенец в конкуренцията да затвори откриващата част в своя изгода.
Във втория сет той бе повече от безапелационен, като не даде гейм на младия си противник и след към час и 10 минути игра продължи към етапа на 1/4-финалите.
Там го чака надарения руснак Даниил Медведев, който по-рано записа четвърти триумф в също толкоз срещи над друга изгряваща звезда на тениса – Стефанос Циципас след 6-2, 1-6, 6-4.
Джокович има три триумфа в три мача над Медведев, като за последно го надигра в осминафиналите на Аустрелиън Оупън в четири сета. За 1/4-финалите се класира и аржентинецът Гуидо Пея, който в профил Марко Чекинато в три сета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР