Световната тенис звезда Денис Шаповалов си тръгна със скъп спомен

...
Световната тенис звезда Денис Шаповалов си тръгна със скъп спомен
Коментари Харесай

Денис Шаповалов си тръгна от България със скъп подарък

Световната тенис звезда Денис Шаповалов си потегли със безценен спомен от родината ни. Управителят на БЛИЦ Ивайло Крачунов му подари един от знаците на България - горделив лъв, който да му носи шанс по пътя към върха в класацията на ATP.

" Много съм признателен. България ми хареса извънредно доста. Хората са общителни и приятни, а Sofia Open бе проведен доста добре. Ще се върна още веднъж с огромно наслаждение ", съобщи Шаповалов, преди да си тръгне от страната ни.

21-годишният канадец бе подложен под номер 1 в схемата на Sofia open 2020, само че отпадна сензационно в първия кръг от молдовеца Албот. Загубата обаче не помрачи отличното му показване през цялата година.

Шаповалов не скри положителните си усещания от първата ни ракета Григор Димитров. " Направил е доста за България и е образец за младите играчи ", сподели левичарят, който мери сили с най-хубавите на планетата.

Освен с Григор Димитров, Шаповалов се познава доста добре и с българските гении Алекс Донски и Адриан Андреев.

Роденият в Тел Авив Шаповалов си взе сбогом и с Донски, който натрупа опит с присъединяване си на сингъл и на двойки в влиятелния шампионат Sofia open. Младите играчи са се срещали нееднократно в Канада, където са израснали като деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР