Световната шампионка в скока на дължина за девойки под 20

...
Световната шампионка в скока на дължина за девойки под 20
Коментари Харесай

Майката на Пламена Миткова пред Sportal.bg: Надявам се, че ще успее да се класира за финал

Световната шампионка в скока на дължина за девойки под 20 години от 2022 година Пламена Миткова ще направи своя дебют на огромен конгрес при мъже и дами. След броени дни тя ще започва на Европейското състезание в зала в Истанбул, а в Турция за поддръжка са и нейните родители, които ще я гледат онлайн от трибуните. Майката на Пламена - Мария Миткова, даде особено изявление пред екипа на Sportal . bg в Турция, в което приказва за идното присъединяване на щерка си.

“Единственото, което разбирам, е резултата като го видя - другояче безусловно нищо не запознат съм лека атлетика. Почти не пропущам съревнование, доста ми е прелестно. Със сигурност има по-голямо неспокойствие в този момент, тъй като това ще е първият огромен конгрес при дамите.

Този сезон съвсем на всяко съревнование при нея имаше терзание, само че в последните дни не виждам да е обезпокоена. Виждам, че наподобява напълно умерено, което дори доста ме учудва.

Надявам се, че ще успее да се класира за край - допускам, че това е нейната цел и тази на Ивайло (б.а. треньорът Ивайло Русенов).

Единствените здравословни проблеми за нея този сезон бяха в Гьотеборг - имаше някакъв вирус и я болеше гърлото, само че сега не знам да има проблеми. Или най-малко не ми се e оплакала.

Много мощно се надявам да имаме повече от един край, само че времето ще покаже ”, сподели Мария Миткова пред Sportal . bg .

Цялото изявление може да намерите във видеото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР