Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната

...
Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната
Коментари Харесай

Мария Оряшкова ще се изправи на елиминация срещу Мартин Николов-Елвиса

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната борба в петък след неуспеха на Старейшините. Тя ще се изправи против предприемача Мартин Николов - Елвиса и единствено един от тях ще продължи напред в “Игри на волята ”.

До номинацията на Оряшкова се стигна откакто беше посочена от огромна част от племето като най-слабото звено на борбата. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има видимо несъществуваща мъжка коалиция сред Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев. Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинявания, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не поддържа дамите в племето и също гласоподава за Оряшкова поради близостта си с Михаил.
.
Битката сред Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. Те още веднъж ще би трябвало да разчитат на околните си хора в племето, с цел да се възползват от огромно преимущество в елиминационния дуел. Кой ще се избави и кой ще бъде отхвърлен от рисковото риалити?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в петък, 17 ноември, от 20:00 часа по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР