Световната номер едно Ашли Барти продължава да е непобедена през

...
Световната номер едно Ашли Барти продължава да е непобедена през
Коментари Харесай

Барти изнесе ново бляскаво представяне в Мелбърн и вече е в третия кръг!


Световната номер едно Ашли Барти продължава да е непобедена през 2022-ра и през днешния ден зарадва австралийските почитатели с следващото си безупречно показване от началото на сезона. Топ поставената не остави никакви шансове на квалификантката Лучия Бронзети, откакто я надигра с разгромното 6:1 6:2 и по този метод откри място в третия кръг на Аустрелиън Оупън, където я чака конфликт с друга представителка на Италия, а имено шампионката от Монреал - Камила Джорджи.

Австралийката трупаше преднина с огромна лекост в началните минути, като проби на два пъти поред съперничката си, губейки единствено една точка във въпросните обстановки. 142-рата в ранглистата въпреки всичко се окопити и откри сили да запише гейма на частта, само че след това Барти отговори с нова беезупречна атака, с цел да си обезпечи спечелването на откриващия сет.

Началото на втората част се оказа извънредно положително за Бронзети, защото тя завоюва дебютното си подаване и за пръв път в мача разполагаше с преднина в резултата, единствено че това бяха последните положителни минути за италианката в дуела и фаворитката организира самобитна наказателна акция в оставащото време от мача, намирайки справедливо място в идващия стадий от конкуренцията.

Любопитна детайлност е, че локалната представителка към този момент не е позволила брейк в цел пет следващи конфликта, което е голяма необичайност в дамския тенис.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР