Световна акция Путин е убиец“ се провежда на 20 август

...
Световна акция Путин е убиец“ се провежда на 20 август
Коментари Харесай

Световна акция „Путин е убиец“ на 20 август, включват се 3 български града

Световна акция „ Путин е палач “ се организира на 20 август в градове от Европа, Австралия, Северна и Южна Америка.

Събитието има за цел да подсети на целия свят, че съветският деспот Владимир Путин е палач и никакви договаряния с него не са вероятни, оповестиха уредниците на проявата за България от сдружението „ За свободна Русия “.

Инциативата заидва от екипа на опозиционния водач Алексей Навални, против който преди три години беше осъществено нападение със мощно токсичното вещество „ новичок “ – през днешния ден той е в съветски затвор.

У нас всеобщи акции ще се проведат в София, Варна и Бургас, с един същи начален час: 19:00.

В София митингът ще се организира на пешеходната пътека на бул. " Витоша ", на кръстовището с бул. " Патриарх Евтимий ", при метростанция НДК. В Бургас протестиращите ще се съберат при паметника „ Альоша “, а във Варна – при централния вход на Морската градина.

На 20 август 2020 година е изработен опит да бъде токсичен с „ новичок “ Алексей Навални, водач на съветската съпротива и съперник на президента на Русия Владимир Путин.

„ Сега, когато пълномащабната незаконна война против Украйна продължава към този момент съвсем година и половина, целият свят се е убедил, че Русия се управлява от кървясъл деспот. Хиляди хора са починали и не престават да умират по негова воля. И все пак се чуват от ден на ден гласове, които приканват за съглашение с Путин и за отстъпки.
Акцията има за цел да подсети на целия свят едно просто нещо: Путин е палач.
Никакви договаряния с него не са вероятни. Изглежда явно, само че от време на време очевидните неща би трябвало да се споделят на глас. “ – показват от сдружението „ За свободна Русия “.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР