Светослав Петров разказа пред Господари на ефира, че е бил

...
Светослав Петров разказа пред Господари на ефира, че е бил
Коментари Харесай

Цяла България Настръхна! Вкараха Млад Баща В Районното И После Се Случи Нещо Наистина Кошмарно!

Светослав Петров описа пред " Господари на ефира ", че е бил арестуван с белезници и обичай от униформените след получен сигнал за мощна музика от жилището му.

Мъжът чествал с другари раждането на второто си дете, до момента в който 7-годишната му щерка спяла в прилежащата стая.

" Да имахме ваучър, само че не сме били шумни. Слушахме музика от тв приемника. Около 3 часа се позвъни на вратата, бяха двама служители на реда. Изгасиха ми тока и ми желаеха персоналната карта, като ми споделиха да сляза до патрулния им автомобил, с цел да ми сформират акт. Не се легитимираха ", споделя Петров.

Той слязъл пред блока дружно с още няколко свои другари.

" Полицаите ми споделиха, че ще ми напишат акт поради високата музика, а аз им споделих, че не съм склонен и ще си потърся правата. Тогава един от служителите на реда пристигна до мен, бутна ме и ми вика " Ти си бил доста отворен ". Тогава ми сподели да се кача в патрулката, сложиха ми белезници ", добавя младият мъж. По думите му, един от неговите другари е снимал с телефона си протичащото се, само че служителите на реда му взели апарата и изтрили записа.

Светослав Петров е откаран в Районното ръководство на полицията, където е оставен в една стая, само че без да му бъдат махнати белезниците.

" Ритнаха ме и паднах на земята. Започнаха да се редуват да ме бият тези двама чиновници, които ме задържаха. В един миг съм изгубил схващане. Когато се върнах в схващане, ме подвигнаха от земята, смъкнаха ми белезниците и ми дадоха документи, които да подпиша. Казах им, че 7-годишното ми дете е единствено у дома и би трябвало да се прибера. Без пояснения повече ме освободиха. Приятелите ми ме чакаха в районното, носиха ме на ръце до болничното заведение. Лекарите желаеха да ме хоспитализират, само че аз отхвърлих, тъй като трябваше да се прибера при щерка си ", сподели още пострадалият.

Младият мъж към този момент е подал тъжба в прокуратурата.

Говорителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов заяви, че по случая е назначена вътрешна инспекция и предстоят разпити на служителите на реда.

Преди седмица 21-годишен юноша от Оряхово упрекна униформени, че са го пребили в ареста. Той бил арестуван след сигнал за сборичкване на събор в село Лесковец. По случая също е назначена инспекция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР