Светлозар Янков бе преизбран за председател на ВМРО-Карлово. Това стана

...
Светлозар Янков бе преизбран за председател на ВМРО-Карлово. Това стана
Коментари Харесай

Преизбраха Светлозар Янков за председател на ВМРО-Карлово

Светлозар Янков бе избран отново за ръководител на ВМРО-Карлово. Това стана на общинска конференция на ВМРО-БНД, на която бе показан доклад за активността на структурите на войводите в община Карлово, преизбра се управлението на локалната организация в гр. Карлово, а във втората част бе основан общински комитет на Вътрешна македонска революционна организация.

За ръководител на новоучредения общински комитет на войводите единомислещо бе определен Светлозар Янков, който в същото време е и ръководител на структурата в Карлово. Янков показа целите си като общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация и вижданията си за бъдещето на патриотичната организация.

Гости на конференцията бяха заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки, националният представител и член на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, ръководителят на регионалния комитет на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в Пловдив Стефан Послийски и други

Ангел Джамбазки приветства участниците и гостите на конференцията, като сложи доста висока оценка за активността на патриотите. Сутринта на 29 април Джамбазки се включи и в почистването на част от парк Бешбунар. Дейността е част от самодейността „ Зеленото е родолюбие “ на ВМРО-Карлово.

След конференцията евродепутатът изнесе обществена лекция на тематика „ Българският шовинизъм “

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР