Светлана Гущерова за първи път показа бременния си корем, макар

...
Светлана Гущерова за първи път показа бременния си корем, макар
Коментари Харесай

Светлана Гущерова е бременна с четвърто

Светлана Гущерова за първи път сподели бременния си стомах, въпреки и за секунди. Плеймейтката няма нито една фотография като бременна в формалния си профил, въпреки че към този момент има три деца, а четвъртото ще се появи всеки миг.

За сефте Светлана сподели корема си за секунда по време на фамилна разходка, отпред на която е таткото Християн с двете момчета Добромир и Кристиян, който стана на година преди седмици.

 undefined

Каката Анелия-Добромира към този момент е огромна и няма потребност от бащината поддръжка при разходките. На фрагментите за секунда се мярна освен огромният стомах на Светлана, само че и баровските чепици на многодетната мама от известна марка, които костват няколко бона, написа " Хотнюз ". 

Следващото стори ясно демонстрира, че Светлана е в стая в " Майчин дом " и явно времето за идването на бял свят на бебе №4 настава. Бъдещата мама е на следващ обзор, само че тъй като доста внимава по какъв начин споделя детайлности за персоналния си живот, остава мистерия по какъв начин ще се споделя новото попълнение във семейството и дали ще е момче или момиче

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР