Светлана Гущерова роди първата си рожба. Бебето се появи на

...
Светлана Гущерова роди първата си рожба. Бебето се появи на
Коментари Харесай

Гущерова роди

Светлана Гущерова роди първата си рожба. Бебето се появи на бял свят през вчерашния ден в столична болница. Момиченцето е недоносено (родено е в 8-ия месец) и по тази причина е сложено в кувьоз и под особено наблюдаване на неонатолози. Светлана изкарва тежка бременност, по време на която постоянно изпитваше неразположение. През последните дни положението й постанова раждането да стартира по-рано от плануваното.

" Първите три месеца постоянно са по-трудни, най-малко при мен по този начин беше. Бях малко по-изморена, само че последователно с напредването на времето започнах да се усещам по-добре. Естествено, качвам килограми. Пухкава съм, само че и по този начин се одобрявам. Като цяло съм удовлетворена по какъв начин протича бременността ми. Сигурна съм, че след раждането доста бързо ще си върна остарялото тегло. Като ще напълнявам, най-малко да е от хубаво. И то от най-хубавото събитие в живота на една жена ", съобщи преди време пред " България Днес " Гущерова, като не пожела да влиза в детайлности за компликациите, които й се случват.

Поне седмица Светлана и бебето ще останат в столичната болница, с цел да бъдат следени. Самият Гущеров стои с часове в лечебното заведение, с цел да може да е разполагаем във всеки един миг на брачната половинка и детето си. Светлана го похвали, че той доста се грижи за нея.

Засега то се знае единствено от двамата родители, които евентуално сами ще оповестят за щастливото събитие през идващите дни. Досега Светлана предпочиташе да пази в загадка множеството вести към първата си рожба, тъй като е доста суеверна и не желае злобни хора да й изпращат отрицателна сила. Желаем им да са живи и здрави, написа " Хотнюз ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР