Светлана Гущерова обясни каква е причината, заради която, откакто е

...
Светлана Гущерова обясни каква е причината, заради която, откакто е
Коментари Харесай

Светлана Гущерова каза кой е най-големият страх на мъжа й

Светлана Гущерова изясни каква е повода, поради която, откогато е фамилна, брачният партньор й Христиан Гущеров не я е завел на нито една екзотична дестинация.

Моделката и младият предприемач са обиколили половин Европа, само че със фамилния автомобил. Светлана и различен път е споделяла, че с обичания ѝ не напущат рамките на контитента, не тъй като Гущеров не желае да я поглези на Малдивите или на Сейшелите, а тъй като има уплаха от аероплан.

Това обаче не постоянно е било по този начин. Като по-млад Христиан нямал проблем с летенето. Всичко обаче се объркало по време на един полет.

" Причината Хриси да ненавижда самолетите е, че е преживявал е доста, доста тежка турбуленция. След нея не желае и да чуе за аероплан. Затова пропущаме някои по-екзотични дестинации, само че се надявам с времето да мога да му оказа помощ да преодолее този собствен боязън и с децата да можем да отидем другата зима на топло примерно.

" Засега уплахата му постанова почивките ни да са в Европа - на всички места, където може да се стигне с кола ", изясни Гущерова пред " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР