Светлана Гущерова има повече от богато минало, което дори не

...
Светлана Гущерова има повече от богато минало, което дори не
Коментари Харесай

Преди да стане госпожа Гущерова: Светлана мина през леглото на Гонзо, Божинов, Дарко Тасевски и още

Светлана Гущерова има повече от богато минало, което даже не крие
Светлана Гущерова към този момент не може да бъде разпозната от околните си другари, които съвсем не се виждат с нея, тъй като русокоската общително, само че твърдо отклонява поканите им за кафе. Плеймейтката се трансформира от лековата жена във вярна брачна половинка и майка, а мъжът й Християн Гущеров я затвори в златна клетка в баровския им дом. Силиконовата кокона съвсем не излиза, а когато го прави, е с цел да отиде на коафьор, козметик или за някаква друга разкрасителна процедура.
 светлана гущерова
Колаж: Клюки.нет

Тя към този момент съвсем няма приятелки, не върви да пие кафе, не излиза по заведение. Светлана поддържа връзка само с кумата си Милена, Азис и майка си Кунка. С това се изчерпва кръгът й от близки. 33-годишната носителка на купата „ Мис Плеймейт ” към този момент се изживява като бизнесдама и като че ли е не запомнила скандалното си минало, което е много пикантно.

Днес Светлана Василева, която към този момент се показва като Гущерова, може и да се хвали с 5-звезден метод на живот, само че в действителност е бедна като църковна мишка. Проверка на „ Уикенд “ сподели, че към този момент пенсионираната плеймейтка няма нищо на свое име – нито дом, нито кола, най-вече да има някой заделен лев в банковата си сметка. Преди няколко месеца Светлана получи като подарък от обичания си финален модел лимузина „ Майбах ” модел 2021 година на стойност към 180 000 евро, само че хитрият милионерски правоприемник е вписал возилото на името на една от компаниите си. Домът, където живеят, също е на Гущеров, а силиконовата хубавица не има даже барака в някое затънтено село.

Бившият мъж на фолк певицата Мария е прочут с щедростта си, само че единствено до момента в който дамите му са с него. В случай на разлъка, не им дава даже облеклата и чантите, които им е подарил. Това описа и самата Мара Отварачката след развода с богаташа, който тогава бе в действителност милионер. Днес финансите на Християн се стопяват все по-бързо, тъй като двамата със Светлана единствено харчат, без да прикарват пари. Гущеров-старши съвсем се отхвърли от сина си, като радели компаниите си, които бяха общи. Днес синковецът е оставен да се оправя самичък, като баща му го лиши от значително пари кеш, парцели и компании.

Уплашен, че единственият му легален правоприемник ще прахоса всичко по плеймейтки, певици и елементарни бръмчалки, Добромир Гущеров взе съществено решение да спре кранчето на сина си. За Християн останаха 2-3 компании, които напоследък не носят изключително постоянни приходи.

„ Добре, че пристигна пандемията, че се поспряха малко с харчовете, екскурзиите, шопинг туровете и прахосничеството. За съвсем две години икономисаха много пари. Ще забележим какво ще стане откакто отмине пандемията и се върнат към навиците си “, разясниха пред „ Уикенд ” доближени до семейство Гущерови.

Бившата плеймейтка постоянно повтаря, че желае да има 3 деца, като се надява по този начин да върже по-здраво обичания си. До момента младото семейство има щерка Анелия-Добромира и наследник Добромир. Християн подхвана бизнес с камиони и транспортни услуги, като се надява по този начин да успее най-малко да резервира част от парите, които има, тъй като надали ще успее да ги удвои. Съпругата му също стана амбициозна бизнесдама и върти бизнес с първокласни нощници, пижами и домашни дрехи, които до неотдавна продаваше единствено онлайн, само че от идната година ще отвори и физически в магазин. Моделката има желание да открие собствен обект на пъпа на София, където да предлага моделите си. Цените на пижамите й са много солени, като тя твърди, че се стреми към платежоспособни клиенти и гони международни стандарти. Например розов спален комплект от 3 елементи коства 230 лева, а сатенена нощничка – 125 лева Въпреки яките цени, има наивници, които купуват тигровите одежди на пенсионираната плеймейтка, а по-късно се снимат с тях, с цел да показват финансово благоденствие и че могат да похарчат към 200 лева за пижама.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР