Светла е на 40 години от град София. Работи като

...
Светла е на 40 години от град София. Работи като
Коментари Харесай

Be part of the new culture of sport: Светла Колева

Светла е на 40 години от град София. Работи като счетоводител, само че работата й зад бюро я стимулира в останалата част от деня си да заложи на спорт.

Това е и повода да се включи в предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport. Светла поддържа своята форма, като залага на постоянните тренировки. “Тренирам бокс и отивам на танци. Старая се да употребявам единствено здравословна храна ”, споделя тя.

Признава, че неотдавна се е срещнала с приложението на Nike+ Training Club. “Инсталирах приложението, преглеждам разнообразни типове извършения и според с какъв брой време разполагам, ги стартирам. ”

Тя се включва в нашето предизвикателство, с цел да поддържа своята мотивация. “ За мен тове е късмет да упражня уменията си, а за какво не и да съм измежду определените девойки, на които ще бъде направен режим, взаимно с подготвителна стратегия с Алиса. Обичам да спортувам, да се движа и да се развличам, а силата, която ми дава спорта, ме изпълва с живот! ” , споделя Светла.

Тя признава, че има и един доста персонален миг, който я е нахъсал да се причисли към всички девойки, които избраха предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom. “ Наскоро претърпях контузия на коляното и се възстановявах близо месец. Толкова стрес и напрежение ми се събраха, че нямам самообладание още веднъж да се върна в играта… и Вие ми помогнахте! ”

“Имам много да изучавам по отношение на културата в спорта. Тя е друга за всеки човек, съгласно метода му на живот, хранене, придвижване, време, тъй че съответно приложението на NTC е извънредно потребно, налично и належащо! ”

Следете резултата от тренировките на Светла Колева!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР