Свети Валентин отмина, който празнувал, празнувал. А романтиката не подмина

...
Свети Валентин отмина, който празнувал, празнувал. А романтиката не подмина
Коментари Харесай

Когато Кайли Дженър си има валентинка и тя е жена

Свети Валентин отмина, който чествал, чествал. А романтиката не подмина и някои от звездите.

Започваме с Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас , които използваха своите обществени мрежи, с цел да изразят голямата си обич един към различен. Не че сме се съмнявали в нея.

Продължаваме с Лорън Санчес, която не пропусна да показа огромната си обич към Джеф Безос . " Сега към този момент сърцето ми е цялостно ", написа някогашната журналистка под серия от фотоси на щастливата двойка.

" Честит Свети Валентин на всички от мен и моята обич ", са думите на Никол Шерцингер , която дружно с Том Евънс театралничи до голямо плюшено мече.

Далеч по-дълбоко е обяснението в обич на Бруклин Бекъм към половинката му Никола Пелц . Синът на Дейвид и Виктория Бекъм не пропуща да показа пред света, че е най-щастливият човек, тъй като има Никола всяка година за своя валентинка и то вечно.

Бен Афлек и Дженифър Лопес даже стигнаха по-далеч. За да засвидетелстват пред себе си и света огромната си обич, двамата си направиха татуировки, с които ясно декларират, че тяхното " да " този път е вечно.

Продължаваме с Бритни Спиърс и Сам Асгари , които споделиха фотография от сватбата си, а в текста под нея не пропуснаха да споделят какъв брой доста се обичат.

" Тази година прекарваме Свети Валентин като част, която по занимателен метод ме кара да оценявам всичко, което имаме още повече. Обичам те, Ярон Варсано. Ти си моят единствен. Моето всичко. Животът дружно е прекомерно къс ", пък написа Гал Гадот .

Да се изясни в обич, не пропусна и Кейли Куоко . " Честит Ден на Свети Валентин на мъжа, който ме кара да се усмихвам толкоз необятно всеки ден. Благодарна съм, че сме дружно в това житейско премеждие, обич моя! ", написа актрисата.

" На тази, която с обич търпи многото ми хитрости, аз се кълна в безсмъртната си обич ", са мощните думи на Робърт Дауни Джуниър, който също така показа и няколко страхотни взаимни фрагмента със брачната половинка му Сюзън Дауни.

И приключваме с Кайли Дженър , която изненада почитателите си със своето пояснение в обич. То не е отправено към Травис Скот, от който има две деца, а към модела и нейна другарка - Анастасия Караниколау. " Моята вечена валентинка ", написаха и двете в серия от фотоси в Instagram, на една от които даже ги виждаме да се целуват.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР