Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв

...
Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв
Коментари Харесай

Идеалният подарък за всяка зодия за Свети Валентин

Свети Валентин наближава и още веднъж сме изправени пред алтернативата какъв подарък да изберем за обичания ни човек. Всеки знак от зодиака има своите желания за дарове: Някои са удовлетворени от практични дарове, използвани в семейството, други ценят сантиментални и сладки джунджурии, а трети сигурно правят оценка единствено скъпи и първокласни дарове. За да не сгрешите в избора си, научете кои са най-подходящите подобаващите дарове за всяка зодия и почерпете ентусиазъм.
Овен

Овните обичат изненадите, само че най-важното е да знаете по какво са запалени сега. Подаръкът за Овена би трябвало да е обвързван с актуалната му пристрастеност.
Телец

Телците нормално са практични и извънредно консервативни. Предпочитат нещо класическо, изпитано във времето. За мъж Телец подобаващи дарове са швейцарски часовник, а за жена - кашмирен пуловер, кожено палто, кухненски робот, тенджера под налягане. Златните бижута са печеливш избор за този знак.
Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ще се зарадват най-вече на пътешестване до далечна дестинация.
Рак

Консервативните Раци не обичат скъпи дарове. Подходящи за тях са предметите за дома.
Лъв

Най-трудно е да изберете подарък за Лъв. Представителите на този знак обичат първокласни и съвременни дарове. Заложете на нещо скъпо и настоящо.
Дева

Девите не обичат огромни и ярки дарове, тъй като не желаят да дължат нищо на никому. Те ще оценят изисканите чанти, ръкавици и други аксесоари, както и уреди за разчистване на дома, защото държат на чистотата.

Везни

Представителите на този знак ще одобрят всеки подарък, обвързван с външния тип - аксесоари, козметика, бижута. Бижутата обаче би трябвало да са от сребро, тъй като Везните го избират пред златото.
Скорпион

Скорпионите постоянно настояват, че не желаят дарове. Но в същото време в случай че не им подарите нищо, рискувате да ви ненавиждат. Дрехите са подобаващ подарък за тях.
Стрелец

За него най-желаният подарък е екскурзия в чужбина. Не харчете парите си за скъпи движимости, тъй като няма да го зарадвате.
Козирог

Козирозите обичат кожените произведения. Може да им подарите кожено яке или шапка.
Водолей

Този знак ще оцени средствата за връзка: телефони, смарт телефони, преносими компютри, компютри.
Риби

За тях страстите са най-важни. Ще ги впечатлите с билет за концерт или галерия.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР