Светът се промени много. От емпиричен поглед стана по-натоварено, по-населено,

...
Светът се промени много. От емпиричен поглед стана по-натоварено, по-населено,
Коментари Харесай

Георги Милков: Светът стана по-натоварен, по-забързан и по-еднакъв

" Светът се промени доста. От емпиричен взор стана по-натоварено, по-населено, по-забързано и даже по-еднакъв. Той закупи тъждественост, с помощта на фаст фууд културата, телефоните и обществените мрежи. " Това изясни за пътешествията си Георги Милков в студиото на “Посока Култура ”. По думите му другите места стават все по-малко, само че той с още по-голяма примамка ги търси и им се любува.

Милков изясни, че светът става все по-несигурно място за пътешествия. Той даде образец за пътуванията си през 90-те години, когато е могло свободно да обикаля в Ирак, макар режима на ръководство. Според него огромните воини в Близкия Изток вършат към този момент невероятно спокойното пътешестване за един чужденец в този район.

Според гостът спорът в Украйна може да продължи по-дълго, в сравнение с даже можем да си представим. Той изясни, че даже и да има анонс за привършване на войната, това няма да бъде нейният край. Дори и танковете на фронта да преустановят своя ход и да има помирение, в действителност тази война ще продължава доста дълго в мозъците, сърцата и душите на хората, добави той.

Като място, което към момента не е посетил, само че изпитва огромно предпочитание да го направи, Милков уточни Антарктида.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР