Светът на вибраторите и като цяло на всички секс играчки

...
Светът на вибраторите и като цяло на всички секс играчки
Коментари Харесай

Има 8 мита за вибраторите, в които трябва да спрете да вярвате

Светът на вибраторите и като цяло на всички секс играчки предлага повече благоприятни условия всеки ден.
Те стават все по-приети и в полза на истината все по-често намират място в чекмеджетата на нощните шкафчета, без значение дали се употребяват независимо или в компания.
Въпреки това предразсъдъците към секс играчките и изключително вибраторите не престават да съществуват, което значи, че доста хора, които обмислят да ги употребяват или са любопитни, избират да опитат преживяването.
Любопитно е да се знае, че в края на 19 век е съществувала изцяло друга идея за секса, а точно, че единствено мъжете могат да получават оргазъм. Това оставяло женската половост на назад във времето.
Сексуалното угнетяване на дамите било толкоз съществено, че даже се свързва с произхода на нервността. Всъщност в доста клиники постоянно срещана процедура била лекарите да прибягват до ръчна стимулация на пациентите си, с цел да доближат по този начин наречения пароксизъм (както се наричал женският оргазъм по това време, защото не се считало, че нежният пол може да получава оргазми).
Основният принос на Джоузеф Мортимър Гренвил към нежната половина от човечество е обвързван с появяването на първия електрически вибратор през 1889 година.

Само перверзниците употребяват вибратор
Проучванията демонстрират, че вибраторите са потребно средство за по-добро независимо снабдяване на наслаждение като допълнение към половите връзки. Свързването му с извращения е плод на незнание и предубеждения.

Това е единствено за хора без сътрудник
Това също не е правилно. Много двойки употребяват вибратори и други играчки, с цел да подобрят половите си прекарвания.

Вибраторите са нездравословни за вашето здраве, тъй като предизвикват инфекции
Както всеки различен инструмент, който се слага във влагалището, вибраторът също изисква рутинно разчистване и поддръжка. Правилно дезинфекцирани и направени от положителни материали, те не провокират никакви проблеми.

Ако една жена употребява вибратор, тя замества мъжа в половите връзки
Ако в двойката има неустановеност от този вид, казусът не е в секс играчките, а в предразсъдъците и неправилните схващания за пола.

Изтръпват гениталиите
Чувството на изтръпване нормално се дължи на потреблението на вибратора прекомерно мощно или от прекалено претриване. Това изтръпване е обратимо при вярно потребление на устройствата.

Вибраторите водят до пристрастяване
Фактът, че някои хора имат характерно и мощно увлечение към тези играчки, не значи пристрастяване. Те би трябвало да бъдат диагностицирани от експерт и в този случай е по-вероятно пристрастяването към мастурбацията, а не към вибратора.

Вибраторите предизвикват намаляване на тазовото дъно и инконтиненция
Всъщност тези играчки ускоряват контракциите на мускулите на Кегел, което от своя страна предотвратява инконтиненцията.

Ако една жена може да реализира оргазъм единствено с вибратор, тя има проблем
Това е още едно поверие, което е резултат от обществени предубеждения и ненавист. Ако вибраторът реализира нещо, което един човек не може да направи, това е просто въпрос на другарство и пригаждане към усетите на другия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР