Свещеният август 2023 г. продължава да изненадва - след мощното

...
Свещеният август 2023 г. продължава да изненадва - след мощното
Коментари Харесай

5 зодии, които ще бъдат кармично засегнати от Черното новолуние в Лъв на 16 август

Свещеният август 2023 година продължава да изненадва - след мощното пълнолуние следва също толкоз значимото Черно новолуние в Лъв. То е наречено по този начин, тъй като Венера и Лилит (Черната Луна) ще се причислят към Слънцето и Луната. Всичко това може да донесе мистични събития в любовта, парите и външния тип.

Всички събития, свързани с " Черната " Луна в Лъв, имат трагична сила, която води след себе си изкуствено чувство. Затова бъдете сигурни, че от 14 до 18 август би трябвало да сте нащрек - в живота ви може да навлязат сили, които с вашето безмълвно единодушие ще си създадат жестока смешка с вас.

Предимството на „ Черното " новолуние е, че може да ви помогне да видите страха си, комплекс или хората, които в действителност са недоброжелателни към вас, ще се отворят към вас. Просто наблюдавайте какво се случва.

Що се отнася до финансите, " Черното " новолуние може да донесе начало на доходи в региона на логиката на психиката, магията, езотериката или метода на живот. Например може да се осмелите да предложите услугите си като стилист или да се заемете с проучването на картите Таро и да проведете първата си консултация. В такива случаи Новолунието ще ви донесе вътрешна мощ и храброст и лесни пари. Не се тормозете, движете се в определената посока и няма да сгрешите.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР