Свежо и приготвено с любов пише върху готовите салати в

...
Свежо и приготвено с любов пише върху готовите салати в
Коментари Харесай

Момичета откриха мъртва мишка в готова салата от супермаркет

„ Свежо и приготвено с обич ” написа върху готовите салати в супермаркет в Женева, Швейцария. Две девойки си избират една от тях, заплащат я на касата, отварят я и стартират да се хранят. Едва по-късно откриват, че в салатата им има мъртва мишка.

„ В един миг се натъкнахме на нещо необичайно. Първоначално не разбрахме какво е, а когато го осъзнахме, се шокирахме “, разказват случилото се пред локалното издание „ 20 минути “.
„ След това в продължение на седмица не се усещах спокойна, когато трябваше да хапвам. Гледах по какъв начин майка ми готви и знаех, че няма никакъв риск, само че ревизирах всичко “, споделя едното от девойките.
Управителят на супермаркета им предлага да посетят опаковъчния склад.

„ Той обаче не ни интересува. Шокиращо е, че това може да се случи. Искам да знам по какъв начин изобщо е допустимо “, споделя бащата на една от тийнеджърките. Той добавя, че се е страхувал за здравето на детето си.

След случая двете девойки отиват на обзор в болница.

„ Казаха ни да изчакаме две седмици, с цел да забележим дали ще се появят някакви признаци “, изяснява едното от тях. За благополучие не се демонстрират такива.
 От супермаркета се извиняват за случилото се, предава БТВ. 
“Всички съставни елементи на салатата се слагат ръчно в кутиите. Проверяваме всички процеси. Установено, че доставчиците съблюдават всички правила за качество.  Този случай е изцяло изолиран случай ", показват мениджърите на компанията.

„ Гризачите могат да придвижват бактерии или вируси, които са портативни и нездравословни за хората. Присъствието на умряла мишка в подготвена за консумация салата е неприемливо “, разясняват специалистите.

Търговецът е наясно със сериозността на обстановката и подарява на фамилиите на девойките ваучер на стойност 1000 франка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР