. Свеж, морски и много усмихнат, също както и сериалът,

...
. Свеж, морски и много усмихнат, също както и сериалът,
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Елена Атанасова представиха премиерно клипа към песента „All Inclusive“

. Свеж, морски и доста ухилен, също както и сериалът, е клипът към песента „ All Inclusive “. Видеото бе показано премиерно през днешния ден в предаването „ Здравей, България “ по NOVA от актьорите Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, в чието осъществяване е песента. В него са употребявани фрагменти от сериала „ All Inclusive “, който ще тръгне в ефира на NOVA през пролетния ефирен сезон.

Едноименната ария към този момент е позната за радиослушателите и дава сериозна поръчка да се трансформира в летен музикален шлагер. Музиката и аранжиментът са дело на Марио Балтаджиев, а текстът е на Иван Ангелов, който е и основен сценарист на сериала.

„ Сценарият е писан в продължение на две години, а разговорите са неповторими. За първи път, персонално аз, а имам вяра и други мои сътрудници, имахме шанса да снимаме в продължение на два месеца дружно и да живеем като едно огромно семейство дружно на морето. За мен това е формулата на един прекрасен филм. В него ще забележим доста завършения, смях и наслада, които като че ли сме позабравили в динамичността на забързаното всекидневие. Сериалът ни припомня, че въпреки всичко можем да бъдем същински щастливи, обръщайки внимание на най-важното – околните хора до нас и дребните неща, които са най-ценни “, безапелационен е Ненчо Балабанов, който в „ All Inclusive “ е екранна половинка на актрисата Елена Атанасова.

„ В сериала по доста забавен метод са преплетени няколко сюжетни линии, които разкриват любовта в другите ѝ възрасти. Проследява се историята на няколко двойки. Те минават през разнообразни трудности и прекарвания, в които всеки може да се припознае. Детската линия също е доста забавна – прелестни деца играят в сериала и скоро феновете ще се уверят сами в това “, разкри Елена Атанасова.

Всеки един от епизодите ще бъде озвучен с песента „ All inclusive “ и ще даде на феновете удоволствието от класическата фамилна комедия. В центъра на сюжета са две двойки, които се впускат в незабравимо лятно премеждие. Освен доста занимателни моменти, феновете на NOVA ще видят и красиви морски гледки от Южното Черноморие, където е снимана продукцията. „ Направихме този сериал с доста обич и се надявам да предадем на феновете цялата положителна сила и слънчево въодушевление, които сме събрали в него “, показа още Ненчо Балабанов.

В сериала с впечатляващи функции вземат участие още: Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов, Петър Калчев, Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Алек Чурчич, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Красимир Добрев, Живко Сираков, Моника Иванова, Теди Цветкова, Кирил Стоянов и други.

„ All Inclusive “ е продукция на Нова Броудкастинг Груп, с продуцент Краси Ванков („ Hidalgo Productions “). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Тодор Николов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР