Сватбата на сина на Илияна Йотова безспорно се превърна в

...
Сватбата на сина на Илияна Йотова безспорно се превърна в
Коментари Харесай

Илияна Йотова пръсна 10 бона за рокля на снаха си! Три месеца шили бутиковия тоалет

Сватбата на сина на Илияна Йотова несъмнено се трансформира в едно от най-коментираните събития тази година. Марин Йотов и дългогодишната му другарка Кристияна си споделиха да на 5 септември в хотелския комплекс Риу Правец, благосъстоятелност на олигарха Валентин Златев, писа „ Галерия “. Тържеството притегли интереса на обществото с десетките знакови посетители, измежду които Румен Радев и Георги Гергов.

Не по-малко внимание обаче заслужава непотребната помпозност, която лъхаше от всеки подробност. И най простите сметки демонстрират, че вицепрезидентката е хвърлила луди пари за сватбата на единствения си наследник и изпълнила всяка волност на младоженците.

Само цената на булчинската рокля на Кристияна надвишава десетократно минималната работна заплата от 610 лева

Царствената рокля е дело на една от най-хубавите родни дизайнерки София Борисова. В тоалета са комбинирани преливащо гальовен цвят карамел и флорални екрю бродерии, обшити с голям брой мини кристали. Моделът е уникат и е бил особено основана за снахата на Йотова, като направата е лишила  над 3 месеца. По всичко проличава, че пари и материали не са пестени, защото за роклята и четири метровия дълъг шлейф се изразходвани повече от 90 м лек италиански тюл. Отделно като свършек на цялата визия е ушите дълъг дантелен воал. По принцип сватбените рокли на София Борисова варират сред 2500 и 10000 лева като тоалетът на Кристияна сигурно удря горната граница. Освен това за неофициалната час след самото встъпване в брак, булката се появява с  втора визия. Отново бяла рокля с къса подплата от гальовен дантелен тюл, който стига до земята. Този тоалет бил надалеч по-евтин от първия, само че сумата още веднъж е четирицифрена.

Цялостната визия на Кристияна  завършена с грима на най-скъпия роден гримьор - Кирил Чалъков . Майсторът на макиажа взима към 300 лева за празничен грим, като сумата варира според от слагането на изкуствени мигли. Толкова излязла и сватбената прическа направена в един от най-луксозните известни столични салони за хубост.

Доста по-скромно, само че въпреки всичко не по джоба на всеки е излязъл и костюмът на младоженеца Марин, който също избрал българска марка за мъжки дрехи. Според движимости в модата костюмът на Марин Йотов коства минимум хилядарка. Пищните визии на младоженците, които не са най-големият разход в една женитба, пък повдига въпроса от кое място семейство Йотови разполага с толкоз огромни финансови средства.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР