Сватбата на милионерката Лора Виденлиоева е най-скъпата сватба за годината,

...
Сватбата на милионерката Лора Виденлиоева е най-скъпата сватба за годината,
Коментари Харесай

Звездните сватби на 2017-а! Лора Виденлиева с най-скъпа венчавка, Луиза Григорова се омъжи с кубинки, а Кобилкина си даде йонито на грък

Сватбата на милионерката Лора Виденлиоева е най-скъпата женитба за годината, пресмятат клюкарите. Лора предложения 80 души на тържеството, които дойдоха от Италия, ЮАР, Южна Африка, Съединени американски щати, Перу и Русия. Изненадите не спираха през целия ден, а празненството приключи в столичен пиано бар, като всичко това е било проведено от артистичния кръг на Видениева в София.

Много пари за сватбата си е хвърлил и Димитър Маринов, прочут като третия брат Маргин, който се ожени за певица с упоритости в политиката. Двамата се ожениха в Созопол, а на церемонията участваха босове на СИК и двамата му братя. Запознати издават, че младоженците са получили доста дарове, измежду които бижута и предмети за дома.

С нетрадиционна рокля и кубинки се омъжи Луиза Григорова. Сватбата й с Марин Макариев бе на морския бряг покрай Лозенец. Младото семейство събра единствено най-близките си хора, а кумове бяха Весела Бабинова и Дария Симеонова.

Звездата от „ Столичани допълнително “ Иван Юруков се ожени за приятелката си Силвия, която е проектант. Новината за тайния брак показа техният непосредствен другар Любомир Ковачев.

Смятана за най-красивата учителка Силвия Зубева се омъжи за волейболиста Тодор Скримов. За щастливото събитие проговори учителката, която разгласява фотография на годежния си пръстен във Facebook.

Сексоложката Наталия Кобилкина си даде йонито, както тя назовава половия си орган на грък. Макар й втора ръка на йонито й се радва гъркът Такис Дретакис, който от 11 юни е неин брачен партньор номер 2. Сватбата се състоя в стеснен кръг на остров Скиатос.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР