Сузанита не крие, че води активен полов живот още от

...
Сузанита не крие, че води активен полов живот още от
Коментари Харесай

Кой - кого издържа? Гаджето на Сузанита заработва по 20 лева на вечер, а тя – по 2000 лева! Ето какво бачка Алекс

Сузанита не крие, че води деен сексуален живот още от 13-годишна възраст и до момента не е крила нито един от сътрудниците й, които са минали през леглото й. В момента настоящо гадже й е Александър Атанасов – юноша, който е с 10 години по-голям от нея, припомня HotArena.

В-к „ Шоу “ разкрива, че т ой работи като охранител на едно от скандалните заведения на Слънчака , против които скача вицепремиерът Валери Симеонов.

Татуираният мачо заработва по 20 лева на вечер. Именно в нощен клуб се срещнали с дребната лолитка и към този момент повече от половин година са дружно. През това време заринаха обществените мрежи с куп снимки, които част от потребителите дефинират като софт-порно.

Част от критиците подозират, че той я употребява, с цел да се фука с нея, а нищо чудно и тя да го устоя сега. С надника си от 20 лв. не може да покрие даже цигарите и кафетата й за 1 ден. В същия миг тя бръмчи  по участия против хонорар от 2000 лв.. По думите на певицата родителите й го утвърждават и доста добре се схващат с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР