Сутринта на 20 януари, само часове преди Джо Байдън да

...
Сутринта на 20 януари, само часове преди Джо Байдън да
Коментари Харесай

Новостите в Белия дом при Байдън: дисциплина, многообразие, кучета и социална дистанция

Сутринта на 20 януари, единствено часове преди Джо Байдън да дойде в Белия дом като 46-ият президент на Съединени американски щати, на бюрото на защитата на входа към Западното крило, в което се намират най-важните кабинети в американското президентство, в това число Овалният, беше сложена транспарантна плексигласова бариера.

Това беше дребен, само че видим симптом, че нещата се трансформират: защитните ограничения против Covid-19, които липсваха в Белия дом през последната година от ръководството на президента Доналд Тръмп, при ръководството на Байдън ще станат нормална част от живота в Белия дом.

Като се стартира от наложителното носене на маски и се стигне до новия метод на информиране на обществеността, стилът на цялостно притежаване на обстановката, което демократът показва, бележи внезапна смяна спрямо бомбастичността и непостоянството при републиканеца Тръмп, предприемач и някогашна звезда от телевизионно риалити.

" Ето по този начин наподобява нормалността ", съобщи дипломат Джон Болтън, някогашен консултант по националната сигурност на Тръмп, помолен да разяснява държавното управление на Байдън. " Определено е истина мнението, че в случай че един президент не може да управлява Белия дом, той не може да управлява и останалата част (от правителството). "

Стратегията за ръководство на Белия дом, която беше подложена на критика остро и от двете партии в американския Конгрес, че е безредна, към този момент я няма и е сменена с обръщение за дисциплинираност и непоносимост към приключването на информация.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР