Сутрешната аларма определено не е любима на никого. Това обаче

...
Сутрешната аларма определено не е любима на никого. Това обаче
Коментари Харесай

5 причини да правите секс сутрин

Сутрешната тревога несъмнено не е обичана на никого. Това обаче не е мотив да се отхвърляме от нежните милувки рано заран. Причината – утринният секс ободрява, дава сила и прави деня ви по-хубав.
Сексолозите показват още 5 аргументи, поради които да го вършим преди първото кафе.
 Колко секс ни е необходим? Колко секс ни е необходим?
В секса има единствено едно предписание: няма никакви правила! Разрешено е всичко, което се харесва и от двамата сътрудници. Затова правете обич...
1. След сън имате повече сили
Ако сте изтощени и напрегнати вечер, химията по сред ви няма по какъв начин да се получи. Тревожните мисли за очакващото ни през идващия ден няма да оказват помощ за добър секс. А по кое време, в случай че не заран сме изцяло отдъхнали и освободени от напрежението?
2. Нивото на хормони у колегата е по-високо
Ще видите вашия сътрудник в по-добра светлина в леглото сутринта в работен ден, в сравнение с в петък вечер. Сутрин при мъжете  се покачва производството на тестостерон и най-често точно в тази част на деня половото предпочитание при мощния пол е най-високо.
3. Събуждате мозъка си
 Кои са тайните спънки за женския оргазъм? Кои са тайните спънки за женския оргазъм?
Всяка жена, която познава тялото си добре, е наясно кои са главните фактори, които могат да попречват пътя и към цялостното удоволст...
Обичайно след ставане мъчно успявате да превключите на новия режим. Това нормално изисква няколко минути. Можете да уплътните този интервал с нежни милувки. Не забравяйте, че времето, в което към момента не сте заети с мисли за идния ден, подготвя доста повече към непосредственост.
4. Започвате деня си с усмивка
Любовните удоволствия покачват настроението и провокират приятни чувства. Изработката на хормона окситоцин постоянно би трябвало да се приветства, само че изключително огромен резултат има, в случай че това се случи заран и по този метод даде положителен звук на идния ден.
5. Разнообразявате интимния си живот
Има неправилно вкоренена визия, че сексът е нощно занятие. А практиката демонстрира, че тъмната част на деня може да е най-неподходящото време за правене на обич, изключително в случай че сътрудниците си лягат по друго време. Утринният секс ще добави нещо ново в привичния ви темп на интимния ви живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР