Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо направи поредно скромно изказване, в

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо направи поредно скромно изказване, в
Коментари Харесай

Роналдо: Никой друг на моята възраст не струва 100 милиона евро

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо направи следващо " непретенциозно " изявление, в което е безапелационен, че в света няма различен състезател, който да е на 33 години и даден тим да заплати за него 100 милиона евро.

Именно това се случи през лятото, когато CR7 мина от Реал (Мадрид) в Ювентус.

 Неймар: Меси е идолът ми, Роналдо е звяр
Неймар: Меси е идолът ми, Роналдо е звяр

" Да играя против Кристиано е наслаждение и чест "

" Ювентус е едно ново премеждие, нова страница в живота ми. Кажете ми какъв брой футболисти са способни да поддържат такова равнище повече от 10 години? Броят се на пръстите на едната ръка... В света има единствено двама сега - Меси и аз. На моята възраст няма различен състезател, който минава от един тим в различен и за него са платени 100 милиона евро. Казвам го с почитание към останалите, само че на моите години, повече избират да отидат в Китай, Индия, Съединени американски щати или ОАЕ, където да завършат кариерите си, а там няма по какъв начин да поддържаш такова равнище.

Аз съм друг вид футболист, различен вид персона с друг разсъдък. Не споделям, че съм най-великият, просто съм друг. Мога да бъда на върха повече от 12 години. Има хора, които желаят да видят, че се отхвърлям, само че това няма да се случи скоро. Тук съм и не преставам да се развъртвам. Заслужил съм да съм на мястото, на което се намирам. Възрастта е единствено в главата и точно това ми разреша да се движа единствено напред.

Удоволствието от играта не се е трансформирало. Мисля, че резултатите приказват сами за себе си. Наясно съм, че един ден всичко ще завърши, само че това може да е след четири, пет, шест години.

 Кристиано Роналдо с остри думи по адрес на Флорентино Перес
Кристиано Роналдо с остри думи по адрес на Флорентино Перес

" Това, което ми споделяше, в никакъв случай не идваше непосредствено от неговото сърце "

Обсъдих всичко във връзка обвиняванията в обезчестяване с приятелката и сина ми. Той към този момент е задоволително огромен, с цел да схваща какво тъкмо се случва. Най-тежко обаче го одобряват майка ми и братята ми. Наранени са. За първи път виждам майка ми в такова положение. Неутешима е... Разбира се, че аз съм този, които би трябвало да успокои обстановката. Говоря доста с нея, само че хорското мнение е друго. Има такива, които ме ненавиждат, само че ми е все едно. Когато всичко свърши, забавно ми е както ще кажат.

Въпреки всичко, аз съм един от най-щастливите хора на тази планета. Оставам спокоен във всеки един миг и съм горделив със себе си и с живота ми. Горд съм от това, което съм и от всичко, което съм постигнал ", показа Кристиано в изявление за " France Football ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР