Суперзвездата на словенския национален отбор Лука Дончич призна, че е

...
Суперзвездата на словенския национален отбор Лука Дончич призна, че е
Коментари Харесай

Лука Дончич: Не съм в добро състояние, играя с болки в бедрото от месеци

Суперзвездата на словенския народен тим Лука Дончич призна, че е играл с физически проблем на Световното състезание по баскетбол. Лидерът на клубния Далас Маверикс е имал проблем с контузия в бедрото, като след последния си мач през вчерашния ден показа, че бедрото му не се намира в положително положение.

“Не знам какво да кажа - не съм в положително положение. В същото време би трябвало да се приготвя за още един мач, а по-късно и за целия сезон в НБА ”, показа Дончич преди вчерашната победа над Италия в разногласието за седмото място, в която той записа 29 точки, 10 битки и 8 асистенции.

Това е същата травма, която тормозеше Дончич през втората половина от сезона в НБА. Самият той призна, че усеща болки в бедрото още от месец март насам, като след това той се е подложил на ядрено-магнитен резонанс, който не е посочил нищо съществено.

Сега Лука има доста малко време за възобновяване, защото му следва да се включи в предсезонния подготвителен лагер на Далас Маверикс. В началото на октомври тексасци ще проведат няколко предсезонни дуела, а новият сезон в най-силната лига в света стартира на 26 октомври.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР