Суперзвездата на Ливърпул Садио Мане говори пред официалния сайт на

...
Суперзвездата на Ливърпул Садио Мане говори пред официалния сайт на
Коментари Харесай

Садио Мане обясни кога всичко за Ливърпул се е преобърнало

Суперзвездата на Ливърпул Садио Мане приказва пред формалния уебсайт на клуба, потвърждавайки, че той и неговите съотборници дават всичко, на което са способни, с цел да докарат още титли в богатата витрина на „ Анфийлд”. Мърсисайдци имат 13 точки преднина на върха и са с два мача по-малко от втория Манчестър Сити преди визитата им в четвъртък на Уулвърхемптън.

Въпреки че остават по-малко от половината мачове за сезона, Мане удостовери, че тимът на Юрген Клоп е изцяло фокусиран върху всичко, което следва във футболния календар.

„ Докато тимът е сполучлив и аз играя добре, всички ще се жертваме, с цел да донесем всичко допустимо на тима. Със сигурност взехме огромни неща, само че желаеме още да спечелим още купи – Висшата лига, Шампионската лига още веднъж, само че знаем, че няма да е елементарно. Видяхме през последните години, че всичко е допустимо и можем да ги сторим. Трябва да бъдем гладни за триумфи и с добра работа да натискаме до самия край”, сподели сенегалецът пред уеб страницата на клуба.

„ Когато загубихме финала против Реал Мадрид… тогава се промени всичко за нас. Видяхме, че можем да го създадем. Имаме млад тим и всичко се трансформира. Вече имаме повече убеденост отпреди и както споделих – всичко е допустимо. Искаме да печелим, тъй че можем да го създадем заедно”, сподели още Мане.

През новия сезон Ливърпул има 64 точки от 66 вероятни в Премиър лийг, като също по този начин стана Световен клубен първенец и взе Суперкупата на Европа, като в допълнение на това продължи и към елиминационната фаза за Шампионска лига. „ Сигурно е, че почитателите желаят да виждат такива представяния всеки уикенд, само че всичко зависи от нас и работата ни на подготвителния терен. От първия ден, откак съм в Ливърпул, всеки един футболист желае да става по-добър и по-добър. Ако погледнете фитнеса един час преди подготовка, е изцяло цялостен. Мисля, че това е показателно за клуба и по какъв начин всеки желае да дава най-хубавото от себе си. Правим нещата специални”, призна още №10 при „ червените”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР