Суперзвездата на Барселона Неймар намери време да продължи закачката си

...
Суперзвездата на Барселона Неймар намери време да продължи закачката си
Коментари Харесай

Неймар намери време и за новата си цел

Суперзвездата на Барселона Неймар откри време да продължи закачката си с американската певица Деми Ловато.

Въпреки, че е изправен пред доста значимо решение в кариерата си, нападателят се щракна с хубавицата след успеха на Барса над Ювентус с 2:1 в Ню Йорк по време на турнето на " каталунците ".

Ловато изгледа дуела от трибуните на " Метлайф Стейдиъм ", а след мача пожела фотография точно с 24-годишното острие на каталунците.

Припомняме, че за закачка сред двамата се заприказва още преди десетина дни, когато бразилецът разгласява видео в профила си в Инстаграм.

Действията на нападателя в клипчето са повече от ясни, откакто най-после Неймар прати въздушна целувка по адрес на Ловато. Това незабавно бе възприето като опит за свалка от медиите.

Междувременно, съотборникът на бразилеца Жерар Пике изясни за фотографията с него, която качи преди два дни в обществените с текст " Той остава ".

Публикацията му беше призната като удостоверение, че Неймар няма да напуща в посока ПСЖ, само че още на идващия ден категоричността й беше опровергана от близки до футболиста.

" Просто показах персоналното си мнение, това не е било публична информация. Нека Неймар персонално разгласи желанията. Моето е, че би трябвало да остане.

При цялото ми почитание френската Лига 1 не може да се съпоставя с Примера дивисион. В Барселона той ще завоюва повече, в сравнение с в Париж ", показа Пике.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР