Големите шампионати в Европа вече бяха подновени, като със завръщането

...
Големите шампионати в Европа вече бяха подновени, като със завръщането
Коментари Харесай

ТОП 5 най-интересни мачове, които ще ни държат под напрежение този уикенд - Извън терена

Големите шампионати в Европа към този момент бяха възобновени, като със завръщането на Първа Бундеслига след зимната пауза – всички топ шампионати към този момент са в разгара си!

Предстоящият уикенд дава обещание да бъде извънредно забавен, като в платформата за - efbet.com, са поместени стотици пазари и коефициенти за всички борби по футболните терени.

Висшата лига е в пауза краткотрайно, само че борбата за ФА къп продължава, по тази причина и на вниманието ви слагаме по един дуел във всяка една от страните с най-силен футбол в света сега.

Ето и кои са 5-те мача, привличащи максимален интерес през идващите два дни:

Байерн Мюнхен - Айнтрахт Франкфурт

Байерн е в серия от две следващи равенства и по този начин разреши на втория в класирането да го приближи на три точки, а в този момент му следва конфликт с четвъртия Айнтрахт Франкфурт. Проблемът за баварците е, че в последно време не играят толкоз елементарно против този конкурент, като имат две победи и две равенства в последните директни четири конфликта. Мачът е в събота - 28-ми януари от 19:30 часа българско време. Коефициентът на за триумф в интерес на домакините от Мюнхен е 1.35*, до момента в който ставката за победа за гостите от Франкфурт е 8.20*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 6.40*.

Брайтън - Ливърпул

Ливърпул продължава да затъва във Висшата лига, като към този момент е с три следващи мача без победа. Единият от тях е проваляне от Брайтън с класическото 0:3. Мърсисайдци още веднъж ще се изправят против " чайките " - две седмици след загубата, като този път ще опитат да си отмъстят. Още повече, че изгледите за трофей пред Ливърпул не са толкоз оптимистични, колкото последните години, а сегашната среща с Брайтън е за ФА Къп. Както е известно, мърсисайдци са настоящият притежател на трофея в шампионата. 1/16-финалът с Брайтън ще се организира в неделя - 29-ти януари от 15:30 часа българско време. Победа на сметката на Юрген Клоп и компания е оценена на 2.55*, до момента в който ставката за триумф в интерес на домакините от Брайтън е 2.80*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 3.70*.

Реал Мадрид - Реал Сосиедад

Испанският първенец Реал Мадрид не се намира в изключително добра форма, откакто е изгубил два от последните си пет дуела в Ла Лига. Така тимът изостава на три точки от водача Барселона, като е изправен пред угрозата да бъде подравнен по точки от Реал Сосиедад. Именно това е идващият противник за " кралския клуб " и в случай че той допусне проваляне, евентуалното отделяне на Барса няма да е единственият проблем. Все отново столичани са спечелили три от последните си пет дуела с този противник в шампионата. В останалите два са приключили наедно. Коефициентът на efbet за нов триумф на Реал Мадрид е 1.74*, до момента в който ставката за успех на Реал Сосиедад е 5.00*. Равенството е оценено на 4.00*, а несъмнено мач №1 за този уикенд е в неделя - 29-ти януари от 22:00 часа българско време.

Наполи - Рома

Наполи внезапно стартира да наподобява като тимът, който няма по какъв начин да бъде спрян в Италия. Само в последните дни главните преследвачи на неаполитанците се издъниха гръмко - Милан и Интер изгубиха, а Ювентус бе глобен с отнемането на 15 точки. Така Наполи има преднина от 12 точки на върха, а в случай че завоюва и идното дерби с Рома, то надали тимът ще изпусне голямата преднина до края. Обнадеждаващо за " партенопеите " е и това, че са спечелили три от последните си пет дуела с този противник - в останалите два още веднъж са непобедени след равенства. Във всички тези срещи " вълците " са вкарали единствено едно попадение. Двата тима се изправят един против различен в неделя - 29-ми януари от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на водача в класирането е 1.78*, до момента в който ставката за победа на гостите от Рим – 5.00*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 3.90*.

ПСЖ - Реймс

Френският първенец ПСЖ позволи двете си загуби досега в шампионата в последните три дуела. По този метод вторият Ланс се приближи на три точки от парижани. Предвид горчивия опит от подценяване и изгубената купа от Лил в близкото минало, Кристоф Галтие няма да бъде по никакъв начин удовлетворен от нов крах за отбора му. Очаква се Лионел Меси да се завърне в тима за дуела с Реймс - отбор, който ПСЖ не съумя да победи при последната им среща, проваляйки се даже да означи гол (0:0). Двата тима излизат още веднъж в неделя - 29-ти януари от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа на домакините от столицата е 1.26*, до момента в който ставката за триумф на Реймс е 11.50*. Пазарът за тъждество пък е оценен на 7.00*.

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата efbet.com.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР