Суперзвездата Бионсе, която ревниво пази личния си живот, даде откровено

...
Суперзвездата Бионсе, която ревниво пази личния си живот, даде откровено
Коментари Харесай

Бионсе разкри тайни от личния си живот в откровено интервю за „Вог“

Суперзвездата Бионсе , която ревностно пази персоналния си живот , даде искрено изявление за септемврийския брой на сп. " Вог ", оповестяват международните организации.

36-годишната изпълнителка на шлагера " Lemonade " разкрива, че ѝ е направено незабавно секцио , когато близнаците ѝ Руми и Сър се появяват на бял свят на 13 юни 2017 година, защото е имало заплаха както за тяхното здраве, по този начин и за нейното. По това време Бионсе тежи близо 100 кг, частично поради прееклампсия - положение на нараснало кръвно налягане при бременни дами, което крие опасности и за майката, и за бебето. Състоянието постанова певицата да почива на легло близо месец.
   

A post shared by (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

За разлика от раждането на щерка си Блу Айви през 2012 година, когато бърза да си възвърне нормалните килограми, след появяването на бял свят на близнаците Бионсе подхожда по друг метод . Певицата взема решение, че ще си даде време да се възвърне, вместо да " пришпорва " отслабването си.

" Приех обстоятелството, че съм по-закръглена. Бях търпелива със себе си, радвах се на обилните си форми и не бързах да се отърва от тях ", споделя изпълнителката.
 Бионсе щерка Guliver/Getty Images-->
Бионсе не крие и признателността си към своя брачен партньор - рапъра и предприемач Джей-Зи , за засвидетелстваната от негова страна " мощна " поддръжка. " Горда съм, че станах очевидец на неговата мощ и еволюция като мъж, най-хубав другар и татко ", споделя певицата.
 Бионсе и Джей Зи БГНЕС


Бионсе краси корицата на септемврийския брой на сп. " Вог " – без перуки или екстеншъни и със напълно лек грим.
   
on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Певицата признава, че се е решила на една по-натурална фотосесия, с цел да покаже както на дамите, по този начин и на мъжете, че е значимо да ценят естествената си хубост.
   
on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Бионсе , която предходната година беше оповестена от сп. " Форбс " за най-високоплатената жена в развлекателната промишленост, се е снимала за корицата на сп. " Вог " четири пъти. За първи път обаче фотосите ѝ са дело на афроамерикански фотограф - 23-годишния Тайлър Мичъл . Избора му певицата изяснява с желанието да преодолее редица културни и обществени бариери и да показа една друга вероятност пред хората, които се усещат като " безгласни букви ". " В началото на кариерата ми преди 21 години ми беше казано, че мъчно ще получа корици на списания, тъй като чернокожите хора не се котират. Оказа се, че това е мит ", споделя Бионсе .
   
on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР