Супермоделът Карли Клос и нейният съпруг Джошуа Къшнър, които се

...
Супермоделът Карли Клос и нейният съпруг Джошуа Къшнър, които се
Коментари Харесай

Карли Клос и Джошуа Къшнър на меден месец в Африка

Супермоделът Карли Клос и нейният брачен партньор Джошуа Къшнър, които се ожениха през октомври, отпътуваха на сантиментално странствуване в Южна Африка.

Карли Клос популяризира в Инстаграм свое селфи от сафари със брачна половинка си.

Младоженците са дружно от шест години. Бизнесменът Джошуа Къшнър е брат на зетя на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Джаред Къшнър. Карли и брачният партньор й взеха решение да прекарат медения си месец покрай природата. Други фотоси, които Карли Клос качи в Инстаграм, демонстрират семейство слонове и лъв, който се прозява.

От своя страна Къшнър разгласява фотография на брачната половинка си със сламена шапка и рокля на цветя, на която просто написа Южна Африка.

Карли Клос и предприемачът Джошуа Къшнър подписаха брак на гала в Ню Йорк, на която участваха 80 защити посетители. Очаква се те да провеждат по-голямо тържество с другари и родственици през идната година. На сватбата си Карли Клос бе облечена с рокля на Диор. Неотдавна тя разкри, че за избора на сватбената си рокля се е въодушевила от Меган Маркъл.

"Тя бе толкоз красива в деня на своята женитба. Считам, че това е ден, в който би трябвало да се чувстваш щастлива, красива и спокойна. Мисля, че това, което прави дамата най-красива - изключително в деня на нейната женитба - е блясъкът, който идва от вътрешната страна ", сподели Клос.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР