Сукулентното царство в Марково има удоволствието да покани всички любители,

...
Сукулентното царство в Марково има удоволствието да покани всички любители,
Коментари Харесай

Заповядайте в Царството на кактусите! То отваря врати за всички през уикенда

Сукулентното царство в Марково има удоволствието да предложения всички фенове, колекционери и другари на “Дни на отворените врати”, които през март ще се проведат в първия уикенд от месеца - на 5ти и 6ти март.

Тези дни ще бъдат още по-специални с проведения Мастер-клас по присадки за деца.

Оранжериите на са едни от най-модерните в България, в които се отглеждат много редки типове сукуленти и кактуси, както името подсказва.

Едно от най-очакваните събития с идването на пролетта са точно “Дните на отворени врати”, които се провеждат за един уикенд всеки месец. Датите през месец март не са инцидентно определени. Както всички знаем, 8-ми март наближава, а с това и трескавото търсене на най-красивите цветя, почтени за обичаната! Всяка година се купуват голям брой букети, които въпреки и прелестно аранжирани, са с много къс живот.

Ако ви е мъчно да изберете единствено едно растение или цвете за подарък, в оранжериите на Кактус Онлайн ЕООД можете да откриете необикновено разнородни и неповторими по рода си композиции, подобаващи както за подарък към обичан човек, по този начин и за самите вас, с цел да ви радват в дома или офиса.

На идващите “Дни на отворени врати” ще имате опцията да разгледате многообразие от бегонии, албуки, еуфорбии, литопси, ехинокактуси и още доста други тропически и екзотични растения.

Организаторите имат вяра, че е значимо децата да се научат от дребни какъв брой отговорно е да засееш едно малко семе и полагайки грижи за него, да отгледаш едно красиво, постоянно зелено растение. Подбрани са небодливи сукуленти, с които ще се показва по какъв начин се присаждат, откакто към този момент пораснат. Те са непретенциозни откъм поливане и лесни за развъждане, което ги прави съвършен избор за развъждането им от малчуганите.

Всички искащи единствено да посетят оранжерията са също добре пристигнали, до момента в който занаятчия градинар и притежател на “Кактус Онлайн” ЕООД, Ната Еллис ще води урок „ да се научим, до момента в който се упражняваме “, с цел да разшири уменията и творчеството освен на децата.

Прегърнете магията на дребната работилничка, в която детето ви ще придобие умения и познания в грижата по основаването и опазването на един живот.

Всеки участник ще вземе сътвореното от ръцете си у дома, с цел да може да наблюдава развиването му чак до цъфтежа, който ще настъпи след година-две, при полагане на съответните грижи, несъмнено.

“Кактус Онлайн” ЕООД има грижата да приготви всички нужни материали, защитни средства и принадлежности, които ще бъдат нужни.

Заповядайте на 5ти и 6ти март, от 09:30 ч. в с. Марково, ул. “Цар Иван Асен II” 65 , с цел да вземете присъединяване в демонстрацията Мастер-клас по присадки за деца, с цел да научите по какъв начин тъкмо се отглеждат, култивират и подхранват сукуленти в спокойствието на личния ви дом, за ваше наслаждение и наслада.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР