Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с

...
Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с
Коментари Харесай

Трите зодии, които прекарват най-много време пред огледалото

Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с външен тип, грим или прическа. Но тя ни кара от време на време да прахосваме толкоз доста сила и сили за маловажни неща, като това да прекарваме часове пред огледалото в разкрасителни процедури. В това да поддържаш визията си няма нищо неприятно. Има обаче зодии, които постоянно злоупотребяват с това. Ето кои са те:

Овен

Представителите на зодията са кокетни и обичат да си угаждат, що се отнася до разкрасяването и хубавеенето. Техните сякаш 10 минути пред огледалото стават най-малко половин час. Факт е обаче, че в действителност умеят да се поддържат и постоянно наподобяват удивително.
 грим ThinkStock/Getty Images
Близнаци

Близнаците  са суетни и доста държат на визията си.  За тях тя е по-важна от всичко, неведнъж даже от качествата на характера и затова  нерядко ще ви се случи да чуете представител на знака да разяснява външността на хората.

Скорпион

Определено те са една от най-красивите и магнетични зодии, наподобяват ослепително, само че за задачата влагат и много време в тази задача. Ако един Скорпион окупира тоалетката с огледалото, не разчитайте да си проправите място, по-добре си купете още един ъгъл за хубост, обособен от техния.-->
 мода ThinkStock/Getty Images

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР