СУ Васил Левски в гр. Ябланица е поредното училище, което

...
СУ Васил Левски в гр. Ябланица е поредното училище, което
Коментари Харесай

СУ Васил Левски“ в Ябланица вече е част от кампанията С волейбол на училище

СУ " Васил Левски " в гр. Ябланица е следващото учебно заведение, което се включи в акцията " С волейбол на учебно заведение ", която от ден на ден набира скорост. Изпълнение с гайди и ария посрещаха екипа на федерацията - Евгени Иванов и Николай Иванов, членове на Управителния съвет към БФВ.

" Много сме щастливи, че виждаме подобен възторг, Ябланица е следващият град, който ще взе участие в акцията. Приоритет на БФ Волейбол е да развива млади гении, което демонстрират резултатите на националните ни тимове в последните години. Затова „ С волейбол на учебно заведение " е доста значим план за всички ни. Спортът ни е извънредно атрактивен, децата елементарно се възпламеняват по него. Обикаляме България и виждаме какъв брой доста капацитет има в страната ни. Волейболът би трябвало да влезе в учебните заведения! Спортът не е единствено наслаждение, само че и здраве! ", сподели някогашният национал.

" Много се веселя, че сме част от плана ", сподели шефът госпожа Цветелина Вълчева.

В огромния за учебното заведение ден се включиха и децата, станали първенци на България за момчета до 13 години през миналия сезон. Легендите на волейбола ни Евгени Иванов и Николай Иванов направиха два тима и организираха подготовка.

Кампанията " С волейбол на учебно заведение " закупи голяма известност в последните години. Президентът на федерацията Любомир Ганев непрестанно насърчава развиването на млади гении.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР