СУ "Христо Ботев" от Враца е шампионът в регионалния турнир

...
СУ "Христо Ботев" от Враца е шампионът в регионалния турнир
Коментари Харесай

170 ученици се включиха в регионалния турнир за “Купата на Coca-Cola” във Враца

СУ "Христо Ботев " от Враца е първенецът в районния шампионат за Враца от „ Купата на Coca-Cola”. Победителите надделяха тимовете от 17 учебни заведения от района и извоюваха шанса да се борят за опцията да гледат онлайн една от най-вълнуващите футболни съревнования това лято – Световното състезание по футбол 2018.

Общо 170 възпитаници от района на Враца се включиха в първото съревнование от „ Купата на Coca-Cola”.

Тази година конкуренцията в десетте района, част от шампионата ще бъде оспорвана – над 340 учебни заведения ще спорят за най-желания футболен трофей. Финалът ще се организира сред 8 и 10 юни 2018 година във Варна, където ще стане явен огромният победител в тазгодишното издание на „ Купата на Coca-Cola”.

Следващите футболни срещи ще бъдат в Пловдив – на 21 април, стадион „ Пловдив”, Гребен Канал; гр. Кърджали - 22 април, Спортен комплекс парк „ Арпезос Север”; Бургас – 28 април, комплекс „ Зорница “ и Стара Загора – 29 април, Стадион „ Берое” – Изкуствен терен.

Повече информация можете да намерите на https://kupata.bg/ и Facebook страницата на самодейността “Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР