Стягат мерките във Враца заради старта на новата учебна година“,

...
Стягат мерките във Враца заради старта на новата учебна година“,
Коментари Харесай

В навечерието на 15 септември: Полицията засилва мерките във Враца

„ Стягат ограниченията във Враца поради старта на новата образователна година “, заяви Николай Стефанов от бранш „ Пътна полиция “.
Пред медиите по-рано през днешния ден той разясни, че от началото на септември е почнала акция „ Децата потеглят на учебно заведение “, която се организира взаимно с общината. В утрешния ден чиновници от бранш „ Пътна полиция “ и „ Охранителна полиция “, ще бъдат до всяко образователно заведение, с цел да обезпечат сигурността на всички възпитаници.
Всяка заран до края на октомври чиновници на реда ще наблюдават за спазването на разпоредбите за придвижване, както и дали водачите пропущат пешеходците.
От Министерство на вътрешните работи молят всички родители да бъдат внимателни и към дребните деца, като за тяхната сигурност от полицията са планували раздаването на листовки за придвижване и секване на пътното платно.
От 22 септември ще стартира поредна акция на пътя. Тя ще има за цел да следи за слагането на защитни колани, обезопасяването на детски столчета и съществуване на нужното съоръжение.
Припомняме, че с настъпването на новата образователна година, от общината във Враца опресняват всички пешеходни пътеки край детските и образователните заведения, като дейностите са част от ограниченията, които се вземат за сигурността на децата на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР