Студентка в Пловдив се нуждае от средства за лечение на

...
Студентка в Пловдив се нуждае от средства за лечение на
Коментари Харесай

Студентка в Пловдив се бори с коварна болест, нужда се от средства за лечение в Турция

Студентка в Пловдив се нуждае от средства за лекуване на подлата болест Остеосарком – рак на костната система. 23-годишната Рени евентуално ще прекара коледните празници в Турция, където преди дни е била настанена по неотложност за терапия.
Прочетете още
Младата жена е родом от град Хасково, приключва с отличие Природоматематическа гимназия, а към този момент и на финала на следването си в Пловдивския университет. Преди 3 месеца е била младоженка, омъжила се за своя обичан.

Кошмарът за Рени почнал ненадейно – с болки в таза, споделя майка ѝ Емилия. След като визити при терапевт не дали резултат, тя била пренасочена за проучвания.

„ Започна вървене по лекари, до момента в който при посещаване на ортопед не ни посъветва да създадем биопсия, тъй като има подозрения за най-лошото. Направихме биопсията в най-кратък период и доктора се оказа прав. Чувствам се обезверена. Съдбата е решила да сервира ужасна компликация на моето дете. Неканен посетител се настанява в дома им “, споделя още Емилия.

Преди дни се наложило незабавното и превозване до лечебно заведение в Турция, където първата терапия на Рени коствала 15 000 евро. Сумата по цялостното лекуване обаче е непостижима за фамилията - 240,000 евро.

„ До момента покривахме разноските, само че тази сума е непостижима за мен и фамилията ми, а желая да спася щерка си! Моля Ви от сърце да подкрепите щерка ми Рени! Моля Ви помогнете едно младо момиче да живее “, написа в писмо до донорите майката ѝ.

Към момента по дарителските сметки са постъпили близо 25 000хил.лв., само че до набиране на нужната сума остават още доста средства.



Всеки, който желае да помогне на Рени и фамилията ѝ в нелеката борба с подлата болест, може да го стори чрез една от тези благоприятни условия:

Дарителска сметка: BG34STSA93000030491428

титуляр: Ренета Николаева Храмова

Сметка на брачна половинка на Рени: BG13FINV91501017492256

Алекс Здравков Храмов - брачен партньор на Рени

Кампания за дарения  --> >  

 Благотворителен базар във Фейсбук  - 

 ПейПал - 

Страница във Facebook: 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР