Студентите от ВМРО поставиха витрина в центъра на Пловдив за

...
Студентите от ВМРО поставиха витрина в центъра на Пловдив за
Коментари Харесай

Студентите от ВМРО – Пловдив с акция „Ако имаш – остави! Ако нямаш – вземи!“

Студентите от Вътрешна македонска революционна организация сложиха витрина в центъра на Пловдив за хора в потребност, написа ПловдивПрес.

В месеца на Рождество Христово студентската организация на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив реши да помогне на нуждаещи се като сложи краткотрайна витрина на основната улица до билетния център, в която хора в потребност да намерят артикули от първа нужда, а също шапки и ръкавици. „ Ако имаш – остави! Ако нямаш – вземи! “ е изписано на витрината. Точно това е и задачата на младите пловдивски воеводи – всеки, който има опция, да помогне на някой нуждаещ се.

Инициативата е под надпис „ Коледата е за всички “, като концепцията е, че всеки има право да усети духа на Коледа и декемврийските празници. Като будни жители младежите от Организацията сложиха първите артикули и имат вяра, че пловдивчани ще се включат в самодейността и ще покажат, че положителното към момента съществува и е заразно, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив.

Студентска организация Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив честити Коледните и Новогодишните празници и припомня да бъдем положителни и милосърдни и да обичаме България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР