Студентите от Медицинския университет в Плевен събраха 4906.90 лева за

...
Студентите от Медицинския университет в Плевен събраха 4906.90 лева за
Коментари Харесай

Студенти от Плевен събраха дарение за лечението на дете

Студентите от Медицинския университет в Плевен събраха 4906.90 лв. за лекуването на дете, оповестиха от висшето учебно заведение.
Тази година младите медици се сплотиха от концепцията да оказват помощ на дребния Азер, който е роден с епилепсия и се нуждае от средства за осъществяване на специфична рехабилитация.

Помощта бе събрана от входни такси за Деня на народите, който бе проведен за пета поредна година от задграничните студенти. Паричното подаяние ще бъде преведено на родителите на детето, с цел да подкрепи лекуването му.

Деня на народите показа пред обществеността на Плевен 10 страни с тяхната обичайната просвета - обичай, облекло, история, национални песни и танци, кухня. Изявиха се повече от 250 студенти от Англия, Германия, Непал, Индия, Пакистан, Бангладеш, Япония, Шри Ланка, арабските страни и България.

Журито и публиката сложиха преди всичко тима на Индия, на второ - представителите на Непал, а на трето - българския тим. Допълнителни награди получиха за най-хубав щанд - тимът на Пакистан, и за най-хубав танц - арабският тим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР